Video frå kristne møte: https://www.youtube.com/watch?v=-lzAsRbJBfQ&list=PL_37XqaismMjpMjrkaWkszFl63YEYzT2N

Trua og entropien: https://faith-and-entropy.com/tag/trua-og-entropien/

Kapitalen og entropien: https://faith-and-entropy.com/tag/kapitalen-og-entropien/

2011.10.02.Maranata. Set lyset i staken, så skin det for alle.


Takkebønn gjennom tyding av tungetale og Jesu svar:

Ja, jeg priser og opphøyer deg, du som har gjenløst meg, du som har slettet ut alle mine synder, jeg priser deg for det verket som du gjorde på Golgata. Jeg takker for at du har bevart meg gjennom alle disse år. Det som har vært prøvelser og trengsler, så er du den du har sagt deg å være. Du kommer til unnsetting når jeg trenger det mest, da er du der, jeg kan alltid regne med deg. Derfor priser jeg deg og opphøyer ditt hellige navn, midt i forsamlingen.

Ja, jeg takker deg fra dypet av mitt hjerte, fordi du har vært med meg i alle tider. Jeg kan si av hele mitt hjerte, når jeg har deg i himmelen, så har jeg ikke lyst til noe på jorden. Men jeg kjenner at min lyst og min hug, det står til det som er der oppe. Og jeg forventer at du kommer snart, ja, jeg venter på deg, Herre, og jeg venter og jeg vet at du kommer snart igjen og at jeg skal få lov til å være med, og jeg skal få være med deg inn i ditt evige rike.

Ja, sier Herren, jeg skal legge en nød på ditt hjerte, mitt barn, og jeg skal bruke deg i denne siste tiden, du skal være frimodig, sier Herren, og bruke det som jeg har gitt deg. Og vær ikke beskjeden og si at jeg formår ingenting, jo, du formår alt i meg som gjør deg sterk, sier Herren. Derfor vær frimodig, mitt barn, og sett ikke ditt lys under stolen, men sett det opp i staken, så alle kan se at det skinner. Og jeg skal bruke deg, sier Herren, til stor og rik velsignelse. Amen.

(Det var ei kvinne talte i tunger og John Miland tyda det).

Tale.

Sang-evangelist Dag-Arne Saltnes talte og sang.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: