Video frå kristne møte: https://www.youtube.com/watch?v=-lzAsRbJBfQ&list=PL_37XqaismMjpMjrkaWkszFl63YEYzT2N

Trua og entropien: https://faith-and-entropy.com/tag/trua-og-entropien/

Kapitalen og entropien: https://faith-and-entropy.com/tag/kapitalen-og-entropien/

2009.Okt. Når du er svak, får du verte sterk.

Tungetale og tyding ved Stefan Kristiansen:

Ikke ordrett: Si ikke at det er umulig, sier den Hellige Ånd. (det same vart gjentatt med annen ordlyd) Mp3-opptak: er jeg ikke den Gud som sier at ingen ting er umulig for den som tror. Er jeg ikke den Gud som ingenting er umulig for? Ja, er jeg ikke den Gud, sier den Hellige Ånd, som talte og det skjedde og som bød og det stod der. Er jeg ikke den Gud som skapte alt utav intet.

Å, når du ser(?) du er kommet til slutten av deg selv, å, når du føler at alt håp er ute og det ikke finnes noe mer som du kan gjøre. Å, vent da og se hva jeg kan gjøre. Om du har sagt dette: Herre, nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre mer, så kjenn at min inngripen kan få komme, å, så når du er svak, så får du være sterk. I min styrke, der i din svakhet, så får du kjenne, at jeg er med deg, at jeg står deg nær, at jeg står deg bi.

Å, så anerkjenn ikke din situasjon som håpløs. Å, si ikke om deg selv, det kommer aldri til å gå. Nei, kjenn at mine løfter, de er sanne. Å, kjenn at de gjelder akkurat her og at jeg taler til deg nå …bønn. For å innvie ditt hjerte, for å innvie ditt innerste. Å, sier den Hellige Ånd. Å jeg vet ikke om jeg kan tro, å jeg vet ikke om jeg kjenner vissheten i mitt hjerte, sier du kanskje. Ja, men kjenn at håpet kan få spire, kjenn at håpet kan få …, kjenn at håpet kan få …. Og se ditt håp er ikke ute. Nei, du skal ikke bli til skamme, nei, du skal få oppleve at i din situasjon, i ditt liv, der hvor du er, akkurat nå, så kommer jeg til deg, i din svakhet. Og jeg fyller deg med min nåde, min kjærlighet og min kraft. I Jesu navn. Halleluja.

Jesus churche, søndag 18.10.09.

Ei kvinne hadde tungetale og Stefan Kristiansen tyda det, begge deler var song i Anden:

Du kan feste ditt blikk på meg, på den krossfestede, tenke på den som jeg var …..,

Så kjenn Faderens kjærlighet. Hans …… nåde. Ta imot legedom ifra din Gud. ….. Kjenn at du (har)? frihet i hans navn, for han er frihetens konge. Frihetens konge (Gjekk over i fellessang med dette refreng: frihetens konge.

Jesus churche, 11.10.09.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: