1997.09.24.M40. Jesus fyller meg med den Heilage Ande, løfter meg opp på høgda og let meg sjå inn i hans verden.

Tyding av tungetale ved Iglebekk:

Ja, enda en gang, sier Herren, så legger jeg ned denne lengsel i ditt hjerte. Jeg, vil vekke ditt indre, jeg vil vekke det som har ligget i ditt hjerte i ditt indre gjennom lang tid. Men jeg vil vekke det på nytt igjen. Slik at du begynner å se mulighetene, på nytt. Slik at du begynner å se at jeg er mektig. Så du får se at der er en utrakkt hånd ifra min trone, også over deg. Jeg taler til dere i kveld. Ja, jeg har sett din bønn, jeg har hørt dine mange rop, men du skal fortsatt rope til meg, sier Herren. Og jeg vil på nytt svare og jeg vil bønnhøre deg.

Jeg har ikke gitt deg motløshetens ånd, men du har kjent den har ligget der, over ditt liv. Du har merka det har vært så tungt, hvordan du har mangla den kraft i ditt bønneliv, hvorpå de ting som før var din lyst og din glede har blitt et ork. Men du skal få lov til å legge det ifra deg, ja, legg det på meg.  Og jeg vil fylle deg med min Hellige Ånd, jeg vil løfte deg opp på høyden, jeg vil at du skal få skue inn i min verden. Jeg vil at du skal få lov til å ete ved mitt bord. Ja, jeg dekker et bord for dere i kveld. Ja, jeg vil at du skal  ta til deg så du igjen kjenner styrke, så du igjen kjenner gleden, så du kjenner seierstonane, de som har ligget der, de som har vært der, de som var der før, for tid tilbake, men det er så lenge siden de har vært der, du har mistet de, men du skal ta de fram i kveld, sier Herren, og jeg vil på ny gi deg tonen, jeg vil fylle deg med min ånd igjen, sier Herren, og du skal få lov til å gå med et oppløfta hode ut igjen, også fra dette samværet. Amen.

M40. Onsdag. 24.9.97.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: