Video frå kristne møte: https://www.youtube.com/watch?v=-lzAsRbJBfQ&list=PL_37XqaismMjpMjrkaWkszFl63YEYzT2N

Trua og entropien: https://faith-and-entropy.com/tag/trua-og-entropien/

Kapitalen og entropien: https://faith-and-entropy.com/tag/kapitalen-og-entropien/

1995.06.28&09.06.M40. Jesus vil snakke med meg. Han lengtar etter å gje noko til sin kyrkjelyd.

Tyding av tungetale:

Du føler deg nedfor, du føler deg på avstand, men jeg står ved din side. Jeg skal gi deg kraft fra dag til dag. Jeg skal styrke deg, jeg skal være med din familie. Og du skal være et redskap for meg, til jeg henter deg hjem. Halleluja. Jesus. Å, jeg er her for å møte deg i kveld. Jeg vil snakke med deg i kveld. Jeg vil legge mine hender på deg i kveld. Og du skal bli en ny skapning. Du skal begynne på nytt igjen i kveld. Halleluja.

M40, onsdag 28.6.95.

Tyding av tungetale, ikkje diktaforn-opptak, så det vert ikkje ordrett gjengitt:

Kor eg lengter etter å gi min menighet det som eg vil gi henne. Men dette er avhengig av din lydighet, at du opner deg for det som eg vil gi. Opn deg og eg vil fylle deg, opn din munn og eg vil legge mine ord i den. Takk for at du opner deg.

M40 Onsdag 6.9.95.

4 responses to “1995.06.28&09.06.M40. Jesus vil snakke med meg. Han lengtar etter å gje noko til sin kyrkjelyd.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: